Champagne i Limiterad presentförpackning - Vinston

Champagne i Limiterad presentförpackning

Bea Szenfeld designar årets presentförpackning till Alexandre Bonnet. Läs mer om denna champagne i Limiterad presentförpackning.

Champagne i Limiterad presentförpackning

Champagne i Limiterad presentförpackning

Varje år, sedan fyra år tillbaka, samarbetar champagnen Alexandre Bonnet med en ny svensk designer. Dennes uppgift är att ta fram en presentförpackning i limiterad upplaga för Alexandre Bonnets champagner, den ”naturella” liksom rosén. I år står Bea Szenfeld för designen. Resultatet är ett underbart somrigt blommönster i två färgskalor. Presentförpackningarna finns på Systembolag runt om i landet från och med juni månad.

Bea Szenfeld Bea Szenfeld designar årets presentförpackning

Bea Szenfeld är en modedesigner som gärna jobbar i oväntade material, i huvudsak papper. Alla verk görs för hand i hennes ateljé och plaggen har burits av såväl Lady Gaga som Björk. Mönstret till Alexandre Bonnets presentförpackningar är hämtat från en av hennes signaturkollektioner med handgjorda pappersblommor som grund. Bea har tillverkat blommorna för hand och därefter har de fotograferats och färgsatts till presentförpackningarna.


Alexandre Bonnet Grand Rèserve Brut Frisk och raffinerad

En elegant champagne med en frisk och fruktig smak och doft. Här finner vi inslag av gröna äpplen, gråpäron och rostat bröd. En fantastisk champagne att sätta guldkant på vilket tillfälle som helst. Funkar lika bra till skaldjur som till lättsaltade chips – valet är ditt.

» Alexandre Bonnet Grand Rèserve Brut
Artnr: 7555 | Pris: 279:-
Ursprung: Frankrike | Dosage: 9 g/l
Druva: pinot noir, chardonnay


Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut Bärig elegans

Elegant roséchampagne med doft och smak av hallon, jordgubbar och röda äpplen. Med sin vackra färg är den perfekt som en somrig och lyxig apéritif. Den passar även utmärkt att servera till bärdesserter och bakverk. Varför inte låta ett glas sätta guldkant på en brunch eller afternoon tea?

» Alexandre Bonnet Perle Rosé Brut
Artnr: 7471 | Pris: 279:-
Ursprung: Frankrike | Dosage: 9 g/l
Druva: pinot noir


Ett klassiskt och moderiktigt champagnehus

Alexandre Bonnet är ett växande modehus som värnat om sin tradition och stil över flera generationer. Alexandre Bonnet ligger i Les Riceys i distriktet Aube och 96% av byns odlingar utgörs av druvan pinot noir. Här finns de ideala förutsättningarna för just pinot noir, tack vare branta kalkstenssluttningar som översta jordmånslager. Tidigare har Ida Sjöstedt, Malinda Damgaard och House of Dagmar designat säsongens presentförpackningar.

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år