Brave New World – ett smakrikt kraftpaket - Vinston

Brave New World – ett smakrikt kraftpaket

Brave New World – ett smakrikt kraftpaket och en nyhet denna höst på Systembolaget. Servera med fördel till kötträtter, vilt och grillat.

Brave New World – ett smakrikt kraftpaket

Brave New World – ett smakrikt kraftpaket

Det finns några få viner som fullkomligt golvar en med sin självsäkerhet och styrka. Nyheten Brave New World från Hardy’s är ett sådant vin ut i fingerspetsarna. Här pratar vi om ett kraftpaket smockfyllt med smak av saftig mörk frukt med en härligt kryddig ton. Ett vin som gör din köttbit största möjliga rättvisa.

Brave New World produceras av familjen Hardy’s i Australiens McLaren Valley. Här har vi ett äkta hantverk på druvan shiraz från en producent som sällan spar på krutet i sina viner. Det här vinet har en fylligt karaktär med struktur och styrka, men tanninerna är väl avrundande och gifter sig som en dröm med de fruktiga inslagen.

Hardy’s Brave New World Ett utpräglat köttvin

Brave New World är idealiskt för höstens middagar. Det sitter som en smäck till alla typer av kött, från den mustiga köttgrytan till köttbiten med tillbehör som ugnsrostad potatis och rödvinssås. Den väjer varken för hjortsteken eller vildsvinet, för den som gillar vilt. Dra dig heller inte för att ösa på med mustiga tillbehör – inslag av svamp och fylliga såser lyfter vinet ytterligare. Kolla gärna in helgens recept på Vinston – Mustig viltgryta med krämigt mos.

Det här är också ett utpräglat grillvin, så plocka inte undan grillen bara för att sommaren är över. I många andra delar av världen, inte minst vårt grannland Finland, grillar många året om, även om maten avnjuts inomhus.

» Hardy’s Brave New World
Artnr: 71893 | Pris: 159:-
Ursprung: Australien | Druva: shiraz
Alkoholhalt: 14,5%


Hardy’s Wine Company

Hardys Wine Company grundades 1853 av Thomas Hardy. Hans vision, att tillverka kvalitetsviner som prisas och uppskattas världen över, lever kvar än idag. Den allra första årgången buteljerades 1857. Sedan dess har fem generationer av familjen Hardy ägnat sig åt att hålla samma passion och hans pionjäranda levande. Idag, mer än 160 år senare, anses Hardys vara, inte bara en av Australiens, utan en av världens ledande vinproducenter.

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år